Páciens: 23 éves, hölgy

Kezelési idő: 22 hónap Fogszabályozó készülék: alsó/felső esztétikus rögzített fogszabályozó

Ami a probléma volt a fogakkal:

Páciensünk esztétikai fogszabályozás céljából kereste fel a rendelőnket. A kezelési terv elkészítése után a szűk felső fogív miatt kialakult teljes baloldalai keresztharapást és a felső fogívben torlódásokat / az alsó fogívben réseket találtunk. Emellett a keresztharapás miatt az állcsúcs kifejezetten aszimmetrikus pozícióba került.

A fogászati kezelés:

A kezelés elején páciensünk mindenáron ragaszkodott volna hozzá, hogy csak egy fogíven fogszabályozzunk, de mivel maximális esztétikai eredmény volt a cél, ezért alsó/felső rögzített fogszabályozóval egy teljes esztétikai és funkcionális kezelést terveztünk. Enélkül nem tudtunk volna megfelelő eredményt biztosítani, amit szerencsére páciensünk is belátott.

A kezelés elején harapásemelés mellett nagymértékben megtágítottuk a felső fogívet, ezzel megszüntetve a felső torlódásokat, a keresztharapást. A többi ezután már nem okozott különösebb problémát. Zártuk az alsó réseket és pontosítottuk a fogívek pontos érintkezését.

Használt fogszabályozó eszközök:

  • alsó/felső, esztétikus, lágyerejű, rögzített fogszabályozó
  • harapásemelők
  • lágy gumihúzások
  • a kezelés végén: alsó/felső fix helybentartó és éjszakai sínek az eredmény megőrzéséhez

Páciensünk véleménye/élményei:

„A kezelésről: nagyon meg vagyok elégedve az eredménnyel, a keresztharapásom megszűnt, a hézagok eltűntek, így végre minden fog a helyére került. Az állam aszimmetriájához kihoztuk azt a maximumot, amit  lehetett, a környezet és az ott dolgozók pedig rendkívül közvetlenek és precízek.”

Páciensünk új mosolya:

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolati adatok. I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ha szeretné mi is visszahívhatjuk. Adja meg adatait és munkatársunk legkésőbb a következő munkanapon visszahívja!

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

Név* (vezetéknév, keresztnév):
Email cím*:
Telefon*:
Milyen szolgáltatás érdekli?*:
Általános fogászatFogpótlásFogbeültetésFogszabályozásFogkő eltávolításFogfehérítés
Milyen időpont szokott Önnek megfelelő lenni (Lehetőleg minél többet jelöljön meg!)?
Időpont*:
Hétfő 8:00 — 11:00Hétfő 11:00 — 16:00Hétfő 16:00 — 19:00

Kedd 12:00 — 16:00Kedd 16:00 — 21:00

Szerda 8:00 — 11:00Szerda 11:00 — 16:00Szerda 16:00 — 19:00

Csütörtök 12:00 — 16:00Csütörtök 16:00 — 21:00

Péntek 8:00 — 11:00Péntek 11:00 — 16:00Péntek 16:00 — 20:00
Megjegyzés:

Hasonló esetek
Felnőttkori fogszabályozás referencia – esztétikai fogszabályozás

Páciens: 23 éves, hölgy Kezelési idő: 12 hónap Fogszabályozó készülék: alsó/felső esztétikus, önligírozó H4Go fogszabályozó Ami a probléma volt: Páciensünk esztétikai fogszabályozás céljából kereste fel a rendelőnket. A kezelési terv elkészítése után nem csak a felső kiálló kismetszőfog/befelé álló nagymetszőfogakat és a torlódásokat, hanem súlyos mélyharapást, az alsó állcsont hátraszorulását találtuk és jobb oldalt keresztharapást…

Bővebben
Felnőttkori fogszabályozás referencia – teljes mosolyrehabilitáció

Páciens: 30 éves, hölgy Kezelési idő: Fogszabályozó készülék: Ami a probléma volt: Páciensünk esztétikai kezelés céljából kereste fel a rendelőnket. A kezelési terv elkészítésekor azt tapasztaltuk, hogy az erősen befelé dőlő metszőfogak miatt enyhe mosolygás és beszédközben olyan, mintha a páciensnek nem is lennének fogai. Nagyon széles mosoly mellett a fogak ugyan látszódnak, de nagyon…

Bővebben