Skip to main content

Invisalign fogszabályozás – A gyorsaság és precizitás bajnoka

A fogszabályozás még soha nem volt gyorsabb és precízebb! Az Invisalign segít visszanyerni magabiztos mosolyát!

invisalign badge
SWITCH TO ENGLISH

Kiemelt kezelések

Szinte láthatatlan

mosolykezeles

Kivehető

szajhigenia

Gyors és hatékony

Fedezze fel a fogszabályozás legmodernebb megoldását az Invisalign technológiáját! Segítségével gyorsan és kényelmesen nyerheti vissza magabiztos mosolyát. Mondjon búcsút a fém kereteknek és drótoknak! Ez nem csak esztétikai előnyt jelent, hanem kevesebb kontrollt is. Az Invisalign a legtöbb fogszabályozási problémára megoldást jelent, mint a túlharapás, mélyharapás, torlódott fogak vagy épp a fogak közötti rések. Ismerje meg jobban és foglaljon időpontot teljes körű konzultációra!

Az Optimum fogászat Magyarország első és egyetlen Diamond szintű partnere az Invisalign fogszabályozási technológiának! 13 millió kezelt beteg, 25 éves tapasztalat áll az Invisalign mögött, az Optimum specialistái pedig több száz kezelt páciens tapasztalatával várja!

Sikertörténetek és vélemények az Invisalign fogszabályzóról

Az Invisalign apróbb vagy éppen komolyabb elváltozásokat is hatékonyan helyrehoz! Válassza az Invisalign technológiát a gyors és hatékony fogszabályozáshoz!

Hogyan működik az Invisalign fogszabályzó kezelés?

Konzultáció és 3D terv

Az első lépés egy teljes körű konzultáció és egy 3D terv készítése, amelyet az iTero szkennerrel végzünk el. Ennek segítségével nem csak a jelenlegi állapotot tudjuk pontosan felmérni, hanem a várható végeredményt is digitálisan megtudjuk mutatni!

Pontos kezelési terv

A konzultáción minden felmerülő kérdést megtud beszélni szakorvosunkkal. Ezt követően egy pontos kezelési tervet küldünk, amely már tartalmazza a személyre szabott árat és a teljes folyamat leírását.

Kezelés megkezdése

Nincs is más hátra, mint a kezelés megkezdése! Ennyire egyszerű az Invisalign fogszabályozás az Optimumnál!

Alkalmas lehet Önnek az Invisalign fogszabályzó kezelés?

Nincs is más hátra, mint a kezelés megkezdése! Ennyire egyszerű az Invisalign fogszabályozás az Optimumnál!

Válassza ki a jelenlegi fogsorának állapotát és azonnal megtudhatja!

Nézzük!

Ezek a fogak is az Invisalign technológia segítségével lettek gyönyörűek!

Legyen Önnek is olyan a mosolya, amitől magabiztos lesz. Velünk elérheti álmait!

Referenciák megtekintése

Dr. Mayer Csaba a Világ láthatatlan fogszabályozó orvosainak TOP 1%-ában

Rangos elismerést kapott Dr. Mayer Csaba szakorvosunk, a láthatatlan fogszabályozás specialistájaként végzett munkájáért. Az Invisalign® Diamond Apex kitüntetéssel jutalmazta Csaba és az Optimum Fogászat csapatának munkáját.

Csaba különösen büszke erre az elismerésre, mivel ez a díj fémjelzi mindannak a munkának és szakmai tudásnak az értékét, amelyet a láthatatlan fogszabályozás terén ért el az elmúlt évek során! Ezt a nem mindennapi munkát az Invisalign a legmagasabb kitüntetésével jutalmazta.

Mi az Invisalign Diamond Apex?

Az Invisalign® Diamond APEX Provider az Invisalign® által egy, a fogszabályozó orvosnak odaítélt legmagasabb szintű elismerés, amelyet csak az orvosok legjobb 1%-a kaphat meg a Világon, a legtöbb eredményesen kezelt esetszámmal. Ez tükrözi a fogorvos és csapatának kiváló munkáját.

Ahhoz, hogy egy fogszabályozó orvos láthatatlan fogszabályozásra szolgáló Invisalign jogosultsággal kezelhesse pácienseit, el kell végeznie egy magas szintű szakmai kiépzést, hogy megszerezze az Invisalign® Provider tanúsítványt.

Ez a tanúsítvány azt is lehetővé teszi, hogy a láthatatlan fogszabályozás terén szakértő fogorvosokat az Invisalign® különböző kategóriái szerint elismerjék, és egy 12 hónapos
időszak alatt kezelt esetek száma alapján jutalmazzák a legnagyobb tapasztalattal rendelkező fogszabályozó szakorvosokat.

A közelmúltig öt kategóriát ismertek el:

 • Ezüst fokozatú orvos: 11 és 20 kezelt páciens között 12 hónap
  alatt.
 • Arany fokozatú orvos: 21 és 40 páciens között
 • Platina fokozatú orvos: 41 és 80 páciens között
 • Provider Platinum Elite: 81 és 150 páciens között
 • Gyémánt fokozatú orvos: több mint 150 páciens

Az elmúlt néhány évben pedig egy új kategóriát, a Provider Diamond Apexet is kiosztották a legtöbb kezelt esetet ellátó szakembereknek.

A Diamond Apex elismerés azt jelenti, hogy dr. Mayer Csaba szakorvosunk azon szakemberek e kiválasztott csoportjába tartozik, akik a legtöbb láthatatlan fogszabályozó kezelést végzik eredményesen.

Az Invisalign® Diamond Apex Provider kitüntetés, a Dr. Mayer Csaba és az Optimum Fogászat szakemberei által végzett munka biztosíték lehet számodra arról, hogy mosolyod a legjobb kezekben lesz.

Ha láthatatlan fogszabályozó kezelésre van szükséged, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot.

iTero scanner

Az iTero szkenner segítségével a hagyományos lenyomatanyag helyett egy 3D letapogató készülékkel készítünk digitális lenyomatot. Így a szkenner monitorján azonnal láthatjuk a fogazat digitális, 3D-s másolatát!

Az iTero szkennert bármilyen fogpótlás esetén használható (betét, korona vagy implantátum esetén is) illetve alkalmazható láthatatlan fogszabályzás (Invisalign) vagy hagyományos fogszabályozó kezelés esetén is.

Tudjon meg többet!

Ezt fogja látni az iTero szkennernek köszönhetően

Az iTero szkenner megmutatja, hogy miként fog változni fogsora az Invisalign fogszabályzónak köszönhetően. Már az első kezelés előtt örülhet új fogsorának! Ezért is érdemes az Invisalign technológiáját választani az Optimumnál!

Miért érdemes az Invisalign technológiát választani?

Határozottan állíthatjuk: Az Invisalign az egyik legjobb dolog, ami történhetett a fogszabályozás világában. Az Invisalign átlátszó sínei kifejezetten az Ön fogaira készülnek, természetesen figyelembe véve az egyedi arcesztétikai szempontokat.

A sínek nem csak szinte láthatatlanok, de mellette könnyedén eltávolíthatóak, így a fogmosás és az étkezés soha nem lesz kín!

Ez a fajta kezelés kiváló választás lehet felnőtteknek vagy akár tizenéveseknek is. Az Invisalign innovációjának köszönhetően szinte minden gyakori fogszabályozási problémát tud kezelni (mélyharapás, keresztharapás, fogtorlódás stb.).

Az Invisalign technológiát örömmel ajánljuk, ha:

 • gyors megoldást keres
 • szüksége van alkalmanként a fogszabályzó rugalmas hordására
 • észrevétlenül szeretné hordani fogszabályzót

Mennyibe kerül az Invisalign fogszabályozás?

Az Invisalign fogszabályzó ára természetesen függ attól, hogy jelenleg milyen állapotban van fogsora. Fogszabályzó specialistánk pontos árajánlatot készít Önnek! Áraink tartalmazzák az összes kezelés költségét, tehát nálunk nem kell számítani semmilyen egyéb alkalmanként felmerülő extra díjakra!

Már 475.000 Ft-tól

Kapcsolatfelvétel

Kérdés, időpontfoglalás esetén keressen minket bátran az alábbi űrlap kitöltésének a segítségével.

  Kérjük adja meg személyes adatait


  A * jelölt mezők kitöltése kötelező. Az adatokat kizárólag kapcsolatfelvételhez használjuk, marketing tevékenységre nem!


  Gyakran ismételt kérdések

  Mi az Invisalign?

  Az Invisalign egy szinte láthatatlan fogszabályozási módszer, amelyben aktívan részt vesz a digitális technológia. Már nem csak elképzelhetjük előre milyen szép lesz a fogsorunk, hanem láthatjuk is. Az elejétől a végéig láthatjuk fogaink várható mozgását.

  Kizárólag az Ön fogsorához tervezett síneket fog hordani a hetek során, amelyek apró mozgatások segítségével helyezik fogait a kívánt pozícióba.

  Mennyi ideig tart a fogszabályozás Invisalign technológia segítségével?

  A pontos kezelési időtartam az Invisalign fogszabályozás során a fogak jelenlegi állapotától, a kezelendő problémától és a páciens együttműködésétől függ. Általánosságban elmondható, hogy a kezelés időtartama 7-14 hónap között lehet.

  A következő tényezők befolyásolhatják a kezelési időtartamot:

  • A fogak jelenlegi állapota: Ha a fogak nagyon el vannak torlódva, vagy súlyos harapási probléma van, akkor a kezelés időtartama hosszabb lehet.
  • A kezelendő probléma: Egyes problémák, például a fogtorlódás, gyorsabban kezelhetők, mint mások, például a mélyharapás.
  • A páciens együttműködése: Ha a páciens pontosan betartja a fogorvos utasításait, akkor a kezelés időtartama rövidebb lehet.

  A kezelési időtartamról Dr. Mayer Csaba fogszabályzó szakorvos a konzultáció során ad pontosabb tájékoztatást.

  Az Invisalign fogszabályozás során pontos tájékoztatást kapunk mikor kell cserélni a síneket. A csere során a fogorvos ellenőrzi a fogak mozgását az Invisalign applikáció segítségével, és szükség esetén módosítja a kezelési tervet.

  A kezelés befejezése után a páciensnek még néhány hónapig kell viselnie a retenciós készüléket, hogy a fogak a kívánt pozícióban maradjanak.

  Valóban láthatatlan az Invisalign?

  Igen. Természetesen a gyors és tökéletes eredmény érdekében javasoljuk a folyamatos hordását, de egy fontos vacsorára, eseményre vagy üzleti találkozóra akár ki is veheti pár órára. Ezen kívül természetesen a szájhigiénia is sokkal könnyebb lesz, hiszen a fogmosás teljes körű lehet.

  Azonban fontos, hogy a síneket naponta 22 órán át viseljük. Ez azért fontos, hogy a fogak megfelelően mozoghassanak, és a kezelés sikeres legyen.

  Ha túl gyakran vesszük ki a síneket, akkor a fogak nem fognak megfelelően mozogni, és a kezelés hosszabb ideig tarthat, vagy akár kudarcba is fulladhat.

  Ezért fontos, hogy csak akkor vegyük ki a síneket, ha feltétlenül szükséges.

  Íme néhány tipp arra, hogy hogyan csökkentsük a sínek kivételének szükségességét:

  • Kerüljük a kemény ételeket és italokat, amelyek megsérthetik a síneket.
  • Használjunk fogköztisztítót, hogy eltávolítsuk az ételmaradékokat a fogak közötti résekből.
  • Rendszeresen mossunk fogat, hogy eltávolítsuk az ételmaradékokat és a baktériumokat a fogakról.

  Ha a páciens nem tudja betartani a sínek viselésére vonatkozó utasításokat, akkor a kezelés sikere veszélybe kerülhet.

  Bármikor ki tudom venni?

  Igen. Természetesen a gyors és tökéletes eredmény érdekében javasoljuk a folyamatos hordását, de egy fontos vacsorára, eseményre vagy üzleti találkozóra akár ki is veheti pár órára. Ezen kívül természetesen a szájhigiénia is sokkal könnyebb lesz, hiszen a fogmosás teljes körű lehet.

  Garantáltan tökéletesen egyenes fogaim lesznek?

  Az első konzultáció során teljes körű felmérést végzünk, az iTero 3D szkenner segítségével pedig pontosan megtekintheti, hogy fogsora milyen állapotú lesz a kezelés után.

  A szkennelés alapján a fogorvos egy kezelési tervet készít, amelyben meghatározza, hogy a fogak hogyan fognak mozogni a kezelés során. A kezelési tervet Dr. Mayer Csaba fogszabályzó szakorvos részletesen átbeszéli a pácienssel!

  Minden típusú problémát tud kezelni az Invisalign?

  A legtöbb fogszabályozási problémára megoldást kínál az Invisalign, mint például a mélyharapás, keresztharapás, fogtorlódás. Az első konzultáció során természetesen teljes körűen tájékoztatjuk.

  Az Invisalign a legtöbb fogszabályozási problémára megoldást kínál, beleértve a következőket:

  • Fogtorlódás
  • Keresztharapás
  • Mélyharapás
  • Nyitott harapás
  • Befelé forduló fogak
  • Kifelé forduló fogak

  Az első konzultáció során természetesen teljes körűen tájékoztatjuk.

  Még soha nem hallottam erről a fogszabályozási technikáról. Ez újdonság?

  A világon már több millió mosolyt varázsoltak tökéletessé Invisalign technológiával. Magyarországon jelenleg még korlátozottan vehető igénybe ez a típusú fogszabályozás. Ennek főként a drága háttér technológia az oka. Az Optimum fogászatnál minden feltétel adott az Invisalign használatához!

  Mennyibe kerül az Invisalign?

  A kezelés pontos árát a konzultáció után tudjuk megmondani, hiszen az árat befolyásolja a probléma összetettsége. Az Optimumnál már 475.000 Ft-tól elérhető az Invisalign.

  Milyen anyagból készül az Invisalign?

  Az Invisalign sínek termoplasztikus anyagból készülnek. Ez az anyag rugalmas, így a sínek könnyen alkalmazkodnak a fogakhoz. A termoplasztikus anyagnak köszönhetően az Invisalign sínek szinte láthatatlanok, és személyre szabhatók.

  A termoplasztikus anyag pontosan illeszkedik a fogakhoz, és a fogorvosok a kezelési tervnek megfelelően finomíthatják a sínek alakját. Ez lehetővé teszi a fogak pontos és hatékony mozgatását.

  Az Invisalign fogszabályozás legfontosabb előnyei:

  • A termoplasztikus anyagból készült sínek ellenállóak a karcolásokkal és kopással szemben.
  • Az Invisalign sínek moshatók és tisztíthatók, így a páciensek könnyen megőrizhetik a higiéniát.
  • Az Invisalign sínek viselése kényelmes, és nem okoz irritációt a szájban.

  Mennyi ideig tart a kezelés?

  Átlagosan 7-14 hónap, de a pontos kezelés időtartamát befolyásolja a fogszabályozás komplexitása. A konzultáció után teljes kezelési tervet biztosítunk!

  Hogyan kell tisztítani a fogszabályzókat?

  Az Invisalign fogszabályzók tisztítása fontos része a kezelésnek. A tiszta fogszabályozók segítenek megelőzni a fogszuvasodást és a fogínygyulladást, és biztosítják, hogy a kezelés sikeres legyen.

  A leghatékonyabb módja az Invisalign fogszabályzók tisztításának a fogkefével és a fogkrémmel. A fogkefével gyengéden dörzsölje át a fogszabályozót mindkét oldalról, ügyelve arra, hogy minden felületet elérjen. Használjon enyhe fogkrémet, hogy ne karcolja meg a fogszabályozót.

  Ha nincs kéznél fogkefe, akkor a fogszabályozót langyos vízzel is lemoshatja. A fogszabályozót öblítse át langyos vízzel, majd törölje szárazra egy puha ruhával.

  Az Invisalign fogszabályozót naponta kétszer kell tisztítani, reggel és este. A fogszabályozót minden étkezés és fogmosás után is ki kell venni, és meg kell tisztítani.

  Az Invisalign fogszabályzók tisztításához használhat speciális fogszabályozó tisztítószert is. A fogszabályozó tisztítószerek eltávolítják a fogszabályozóról a baktériumokat és a lepedéket.

  Elérhetőségeink

  Kapcsolat

  telefon
  06-30/5637-537 (munkanapokon 10-18 között)
  terkep
  1094 Budapest, IX. kerület
  (Rehabilitációs terület),
  Viola utca 39.
  (Viola utca Tűzoltó utca sarok)

  Nyitva tartás

  Fogszabályozó szakrendelés

  nyitvatartas
  Hétfő 8:00-16:00
  Kedd 14:00-20:00
  Szerda 8:00-14:00
  Csütörtök 14:00-20:00
  Péntek 8:00-15:00

  Dentálhigiéniai rendelés

  nyitvatartas
  Hétfő 16:00-20:00
  Kedd 8:00-13:00
  Szerda 14:00-20:00
  Csütörtök 8:00-14:00

  Megközelítés

  metro
  Klinikák 3-as metró állomástól 2 perc gyalog
  villamos
  4-6 villamos Mester utcai megállótól 6 perc gyalog
  auto
  Jelen pillanatban zajló építkezések miatt autóval az Üllői útról bekanyarodva a Viola utca felől érdemes a rendelőt megközelíteni. Parkolás napközben az utcán megoldható vagy 450 méterre a Liliom utcában található parkolóházat érdemes igénybe venni!