Páciens: 31 éves, nő

Kezelési idő: 14 hónap Fogszabályozó készülék: alul/felül esztétikus fogszabályozó

Ami a probléma volt:

Nagyon sokan fordulnak a kiálló felső szemfogak problémájával hozzánk, mert rendkívül előnytelenné teszi a mosolyt. Szerencsére könnyen tudunk rajta segíteni, a megfelelő rögzített fogszabályozó kiválasztása után. Íme egy magabiztos mosoly:

farkas fogak probléma megoldva

Kíváncsi, hogy Ön számára melyik az ideális fogszabályozási kezelés? A kérdésre válasz csak szakorvosi konzultáció keretein belül adható! Ha szeretné nálunk elkezdeni fogszabályozó kezelését, akkor kérjen tőlünk időpontot egy szakorvosi fogszabályozási konzultációra, mely az oldal alján található űrlapon keresztül lehetséges, vagy hívjon telefonon! Vegye igénybe az Optimum fogászat fogszabályozás szolgáltatását Budapesten. Bizalommal fordulhat hozzánk, mert a rendszeres külföldi továbbképzések miatt mind szakmailag, mind eszközileg száz százalékig naprakészek vagyunk, így garantáljuk bármilyen fogszabályozási problémát képesek vagyunk ellátni. Célunk, hogy barátságos és korszerű körülmények között, minden páciensünk számára professzionális, fájdalommentes, valamint esztétikus szakellátást, illetve utókezelést nyújtsunk. Várjuk megkeresését, hogy az Ön fogászati problémáin is segíthessünk!

Az első konzultációról:

Vegyen részt egy átfogó és minden kérdésére választ adó konzultáción az Optimumnál!

Az első egy órás konzultáció többek között a következőket tartalmazza:

– A fogazat digitalizálása iTero intraorális scannerrel, mely segítségével azonnal tudunk egy előzetes látványtervet készíteni. Így laikusként sem kell elképzelni, hogy milyen eredményre számíthat.

– Nagy felbontású státuszképek készülnek a kiindulási állapotról, mosolyról, hogy már az első pillanattól kezdve ne csak a fogaival, hanem a mosolyával is tudjunk foglalkozni.

– Dr. Mayer Csaba fogszabályozó szakorvossal az összes kérdését át tudja beszélni, illetve egy előzetes terv készül, melynek segítségével pontosabb képet kaphat a lehetőségeiről.

Amennyiben pedig minket választ a konzultáció díját (10.000 Ft) jóváírjuk a kezelés során! Az első egy órás konzultáció során pontos, írásos kezelési tervet nem készítünk.