esztétikai fogszabályozásPáciens: 23 éves, hölgy

Kezelési idő: 12 hónap Fogszabályozó készülék: alsó/felső esztétikus, önligírozó H4Go fogszabályozó

Ami a probléma volt a fogakkal:

Páciensünk esztétikai fogszabályozás céljából kereste fel a rendelőnket. A kezelési terv elkészítése után nem csak a felső kiálló kismetszőfog/befelé álló nagymetszőfogakat és a torlódásokat, hanem súlyos mélyharapást, az alsó állcsont hátraszorulását találtuk és jobb oldalt keresztharapást találtunk.

A fogászati kezelés:

Mivel maximális esztétikai eredmény volt a cél, ezért alsó/felső rögzített fogszabályozóval egy teljes mosolyrehabilitációt terveztünk. A torlódások feloldása a lágyerővel működő készüléknek köszönhetően nem jelentett kihívást.

női fogszabályozásesztétikai referencia

A funkcionális helyreállítással, a harapás megemelésével és alsó állcsont átpozicionálásával láthatóvá váltak az alsó fogak is, ami nagyon sokat javít az összképen és hosszútávon az állkapocsízület is hálás lesz.

Felhasznált anyagok a fogászati kezeléshez:

  • alsó/felső lágyerővel működő, önligírozó H4Go rögzített fogszabályozó
  • harapásemelők
  • lágy gumihúzások
  • a kezelés végén: alsó/felső fix helybentartó és éjszakai sínek az eredmény megőrzéséhez

Páciensünk élményei/véleménye a kezelésről:

“Régóta zavart a kusza fogsorom, ennek rendbetétele miatt fordultam a doktor úrhoz. Halogatásom oka egy kis félelem volt. A fogszabályozóról mindig a fájdalom és a hosszú kezelési idő jutott eszembe. Nagy örömömre és megdöbbenésemre kezelésem során fájdalmat egyáltalán nem éreztem, még a fogszabályozó kéthavonta történő aktiválása után sem. Emellett a rögzített fogszabályozó készülék egy év után le is került. Furcsa módon kicsit fájó szívvel váltam meg tőle, mert időközben nagyon megszerettem, de kárpótolt az eredmény. Soha nem gondoltam volna, hogy nekem egyszer ilyen fogsorom lehet. Nagyon hálás vagyok a doktor úrnak az eredményért, illetve azért, hogyha bármi problémám adódott, rövid időn belül segített és türelemmel volt felém.”

Páciensünk mosolya

referencia mosoly