Fogfehérítés

A fogfehérítés a fogászat egy kozmetikai irányultságú szolgáltatása. Ha valakinek félelme van az egyébként szükséges, és manapság szinte teljes egészében fájdalommentes fogászati kezelésektől, a fogfehérítéstől akkor sem kell tartania, mert semmiféle kellemetlenséggel, fájdalommal vagy injekcióval nem jár.

Philips ZOOM! WhiteSpeed

Fogászatunk a legújabb amerikai rendszert a Philips ZOOM WhiteSpeed-et használja. A Philips Zoom bizonyítottan akár nyolc árnyalattal is fehérebb fogakat eredményez. Míg más fogfehérítő termékek károsíthatják fogait és ínyét, a Philips ZOOM és a Relief ACP a fehérebb fogak mellett a fogzománc védelméről is gondoskodik, így az eljárás teljesen biztonságos; ínye speciális bevonatot kap mielőtt a fogorvos felviszi a fehérítő pasztát. A Philips ZOOM a jobb eredményekért fénnyel aktivált technológiát alkalmaz, mely akár 40%-kal is javíthatja a fehérítés eredményét, mint a nem fénnyel aktivált rendszerek. A Philips Zoommal a fehér fogak egészségesek maradnak. A rendelői fehérítés után otthoni fehérítő szettet adunk páciensünknek, hogy akár évekig megőrizze az elért színt. Ebben a Philips ZOOM DayWhite és NiteWhite rendszere lesz segítségünkre.

A minél tökéletesebb végeredmény érdekében a fehérítés előtt fogkőeltávolítást szükséges végezni, hogy eltávolítsuk fogakon lévő esetleges szennyeződéseket, illetve lepedéket.

VAN-E MELLÉKHATÁSA A FOGFEHÉRÍTÉSNEK?

A Philips ZOOM WhiteSpeed fogfehérítésnek nincs mellékhatása, biztonságos, fájdalom vagy érzékenység egyáltalán nem tapasztalható a fehérítés alatt. A fogorvosi rendelőnkben alkalmazott és otthoni Zoom termékek az egyetlen olyan fogfehérítési megoldást képviselik, amely a klinikailag igazoltan a fogérzékenységet csökkentő, a fogzománcot erősítő és fogakat ragyogóbbá és simábba varázsoló ACP-t (amorf kalcium-foszfátot) használ.

ELHALT ILL. GYÖKÉRKEZELT FOGAK FEHÉRÍTÉSE LEHETSÉGES-E?

Igen, lehetséges. Ilyen esetekben a fogat kívülről és belülről egyaránt fehéríteni kell. A gyökérkezelt fogak elszíneződését bizonyos bomlástermékek, másrészt nem élő voltuk okozza.

MIBEN KÜLÖNBÖZIK AZ OTTHONI ÉS A RENDELŐI FOGFEHÉRÍTÉS?

Otthoni fogfehérítés alatt azt a módszert értjük, amikor a fogorvos által készített lenyomat alapján kivitelezett fogfehérítő sín és egy speciális, az orvos által átadott fogfehérítő anyag segítségével a páciens önállóan, otthon végzi a fogfehérítést. A kezelés hatékony, hátránya viszont, hogy hosszabb ideig tart. A rendelői fogfehérítés ezzel szemben körülbelül 45 percet vesz igénybe. Ennek során az otthoni fogfehérítéshez használthoz hasonló, de nagyobb koncentrációjú anyagot alkalmazunk, és az anyag katalizátoraként egy e célra kifejlesztett lámpát alkalmazunk. Így érhetünk el biztonságos, gyors és feltűnő eredményt.

Kapcsolatfelvétel

Kérdés, időpontfoglalás esetén keressen minket bátran az alábbi űrlap kitöltésének a segítségével.

  Kérjük adja meg személyes adatait


  A *-gal megjelölt részek kitöltése kötelező. Adatait kizárólag kapcsolattartás céljából kezeljük, marketing jellegű megkeresésekre azokat nem használjuk fel!

  Elérhetőségeink

  Kapcsolat

  terkep
  1094 Budapest, IX. kerület
  (Rehabilitációs terület),
  Viola utca 39.
  (Viola utca Tűzoltó utca sarok)

  Nyitva tartás

  nyitvatartas
  Hétfő8:00-20:00
  Kedd8:00-20:00
  Szerda8:00-20:00
  Csütörtök8:00-20:00
  Péntek8:00-19:00

  Megközelítés

  metro
  Klinikák 3-as metró állomástól 2 perc gyalog
  villamos
  4-6 villamos Mester utcai megállótól 6 perc gyalog
  auto
  Jelen pillanatban zajló építkezések miatt autóval az Üllői útról bekanyarodva a Viola utca felől érdemes a rendelőt megközelíteni. Parkolás napközben az utcán megoldható vagy 450 méterre a Liliom utcában található parkolóházat érdemes igénybe venni!