Skip to main content

Fogorvosoknak

Budapesti és vidéki kollégák egyaránt bíznak meg bennünket azzal, hogy pácienseik fogszabályozási problémáinak megoldásában segítsünk. Az ily módon hozzánk irányított páciensek esetében a kérésre tényleges kezelés előtt a beutaló fogorvossal konzílium történik, így biztosítva azt, hogy a páciens a számára legmegfelelőbb megoldást kapja és a páciens a visszairányítás után a saját kezelőorvosánál zökkenőmentesen tudja folytatni a kezelést. Így a kolléga természetesen folytathatja a koronák, hidak elkészítését az Optimum fogászaton előkészített foghiányoknál vagy elvégezzük a fogszabályozást előkészített, teljesen szanált fogazaton, vagy akár egy összetettebb kezelési terv részeként.   Így, közös kézben tartva a kezelést tudjuk a legtöbb segítséget nyújtani pácienseinknek, illetve tudunk segíteni szolgáltatási pallettájának bővítésében anélkül, hogy ezzel veszélyeztetné páciensének elvesztését, hiszen rendelőnkben általános fogászati kezeléseket egyáltalán nem végzünk! Komplex kezeléseknél nagy előnyt jelenthet a digitális kezelési terv, melynek segítségével a kezelés megkezdése előtt látható a kezelési végeredmény és előre tervezhetőek a protetikai vagy implantológiai kezelések, nagy biztonságot adva a páciensnek és kezelőorvosának.
Kérjük beutalás esetén pár sorban írják le a fogszabályozással elérni kívánt célokat vagy vegyék fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy emailen.

Kapcsolatfelvétel

Kérdés, időpontfoglalás esetén keressen minket bátran az alábbi űrlap kitöltésének a segítségével.

  Kérjük adja meg személyes adatait


  A * jelölt mezők kitöltése kötelező. Az adatokat kizárólag kapcsolatfelvételhez használjuk, marketing tevékenységre nem!


  Elérhetőségeink

  Kapcsolat

  telefon
  06-30/5637-537 (munkanapokon 10-18 között)
  terkep
  1094 Budapest, IX. kerület
  (Rehabilitációs terület),
  Viola utca 39.
  (Viola utca Tűzoltó utca sarok)

  Nyitva tartás

  Fogszabályozó szakrendelés

  nyitvatartas
  Hétfő 8:00-16:00
  Kedd 14:00-20:00
  Szerda 8:00-14:00
  Csütörtök 14:00-20:00
  Péntek 8:00-15:00

  Dentálhigiéniai rendelés

  nyitvatartas
  Hétfő 16:00-20:00
  Kedd 8:00-13:00
  Szerda 14:00-20:00
  Csütörtök 8:00-14:00

  Megközelítés

  metro
  Klinikák 3-as metró állomástól 2 perc gyalog
  villamos
  4-6 villamos Mester utcai megállótól 6 perc gyalog
  auto
  Jelen pillanatban zajló építkezések miatt autóval az Üllői útról bekanyarodva a Viola utca felől érdemes a rendelőt megközelíteni. Parkolás napközben az utcán megoldható vagy 450 méterre a Liliom utcában található parkolóházat érdemes igénybe venni!