Fogorvosoknak

Budapesti és vidéki kollégák egyaránt bíznak meg bennünket azzal, hogy pácienseik fogszabályozási problémáinak megoldásában segítsünk. Az ily módon hozzánk irányított páciensek esetében a kérésre tényleges kezelés előtt a beutaló fogorvossal konzílium történik, így biztosítva azt, hogy a páciens a számára legmegfelelőbb megoldást kapja és a páciens a visszairányítás után a saját kezelőorvosánál zökkenőmentesen tudja folytatni a kezelést. Így a kolléga természetesen folytathatja a koronák, hidak elkészítését az Optimum fogászaton előkészített foghiányoknál vagy elvégezzük a fogszabályozást előkészített, teljesen szanált fogazaton, vagy akár egy összetettebb kezelési terv részeként.   Így, közös kézben tartva a kezelést tudjuk a legtöbb segítséget nyújtani pácienseinknek, illetve tudunk segíteni szolgáltatási pallettájának bővítésében anélkül, hogy ezzel veszélyeztetné páciensének elvesztését, hiszen rendelőnkben általános fogászati kezeléseket egyáltalán nem végzünk! Komplex kezeléseknél nagy előnyt jelenthet a digitális kezelési terv, melynek segítségével a kezelés megkezdése előtt látható a kezelési végeredmény és előre tervezhetőek a protetikai vagy implantológiai kezelések, nagy biztonságot adva a páciensnek és kezelőorvosának.
Kérjük beutalás esetén pár sorban írják le a fogszabályozással elérni kívánt célokat vagy vegyék fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy emailen.

Kapcsolatfelvétel

Kérdés, időpontfoglalás esetén keressen minket bátran az alábbi űrlap kitöltésének a segítségével.

  Kérjük adja meg személyes adatait


  A *-gal megjelölt részek kitöltése kötelező. Adatait kizárólag kapcsolattartás céljából kezeljük, marketing jellegű megkeresésekre azokat nem használjuk fel!

  Elérhetőségeink

  Kapcsolat

  terkep
  1094 Budapest, IX. kerület
  (Rehabilitációs terület),
  Viola utca 39.
  (Viola utca Tűzoltó utca sarok)

  Nyitva tartás

  nyitvatartas
  Hétfő8:00-20:00
  Kedd8:00-20:00
  Szerda8:00-20:00
  Csütörtök8:00-20:00
  Péntek8:00-19:00

  Megközelítés

  metro
  Klinikák 3-as metró állomástól 2 perc gyalog
  villamos
  4-6 villamos Mester utcai megállótól 6 perc gyalog
  auto
  Jelen pillanatban zajló építkezések miatt autóval az Üllői útról bekanyarodva a Viola utca felől érdemes a rendelőt megközelíteni. Parkolás napközben az utcán megoldható vagy 450 méterre a Liliom utcában található parkolóházat érdemes igénybe venni!