Skip to main content

2021.06.02.

Láthatatlan fogszabályozás konzultációk – Mire számíthatok?

Számos páciensünktől érkeznek olyan kérdések, hogy mire lehet számítani a láthatatlan fogszabályozás során történő konzultációkon. Annak érdekében, hogy minél inkább segítsünk, pár pontban összeszedtük mik történnek egy-egy ilyen egyeztetésen.   A láthatatlan fogszabályozás ma az egyik legmodernebb megoldás, amely az…

Számos páciensünktől érkeznek olyan kérdések, hogy mire lehet számítani a láthatatlan fogszabályozás során történő konzultációkon. Annak érdekében, hogy minél inkább segítsünk, pár pontban összeszedtük mik történnek egy-egy ilyen egyeztetésen.

 

A láthatatlan fogszabályozás ma az egyik legmodernebb megoldás, amely az Optimum fogászaton igénybe vehető. Az Invisalign és az iTero technológiájának köszönhetően nagyobb eltéréseket is nagy sikerrel tudunk korrigálni. Na de kezdjük az elején…

Mi az a Invisalign?

Az Invisalign szinte láthatatlan és kivehető módszert kínál a fogsor kiegyenesítésére és álmai mosolyának elérésére! A sínek rugalmasak, így a le-és felhelyezéstől nem tágulnak és elég erősek, hogy a fogakat megfelelően fogják.

Az Optimum számos extra előnyt tesz a láthatatlan fogszabályozáshoz, amely sok helyen Magyarországon nem vehető igénybe: ilyen az iTero 3D szkenner, aminek a segítségével amerikai partnerünkkel tudunk a 3D lenyomatról olyan gyorsan és hatékonyan kommunikálni, mintha mellettünk lenne. Illetve az Inface visualisation, amelynek segítségével lehetőségünk van mosolyterv készítésére, ezzel megvalósítva a lehetőségét az arcesztétikavezetett fogszabályozó kezeléseknek.

Mi történik az első konzultáción?

Az első konzultáció során érdemes minden kérdést feltenni, ami kétséges a kezeléssel kapcsolatosan számunkra. Ne féljünk kérdezni! Sokkal jobb, ha az elsőre „buta” kérdésnek hangzó kételyt is megfogalmazunk, hiszen így elkerüljük, hogy utólag olyan eredményt vagy tájékoztatást kapjunk, amire nem számítottunk. A fogszabályozást végző Dr. Mayer Csaba sok éves tapasztalatával garantáltan reális és valódi válaszokat tud adni a kérdésekre.

Amennyiben az első konzultáció után minket választ a konzultáció díját (10.000 Ft) jóváírjuk a kezelés során! Az első egy órás konzultáció során pontos, írásos kezelési tervet nem készítünk.

Mi várható a kezelés után?

A fogak mozgatásának a befejezésével maga a fogszabályozó kezelés nem ér véget, csak egy passzív, helybentartó fázis következik. Fontos, hogy a kezelésnek ezt a részét is vegyük komolyan, hiszen az eredmény, ekkor stabilizálódik, így őrizhetjük meg az elért új mosolyunkat hosszú időre.

Fogszabályozás Budapest

Akik ezt olvasták, még ezeket kedvelték

Kapcsolatfelvétel

Kérdés, időpontfoglalás esetén keressen minket bátran az alábbi űrlap kitöltésének a segítségével.

  Kérjük adja meg személyes adatait


  A * jelölt mezők kitöltése kötelező. Az adatokat kizárólag kapcsolatfelvételhez használjuk, marketing tevékenységre nem!


  Elérhetőségeink

  Kapcsolat

  telefon
  06-30/5637-537 (munkanapokon 10-18 között)
  terkep
  1094 Budapest, IX. kerület
  (Rehabilitációs terület),
  Viola utca 39.
  (Viola utca Tűzoltó utca sarok)

  Nyitva tartás

  Fogszabályozó szakrendelés

  nyitvatartas
  Hétfő 8:00-16:00
  Kedd 14:00-20:00
  Szerda 8:00-14:00
  Csütörtök 14:00-20:00
  Péntek 8:00-15:00

  Dentálhigiéniai rendelés

  nyitvatartas
  Hétfő 16:00-20:00
  Kedd 8:00-13:00
  Szerda 14:00-20:00
  Csütörtök 8:00-14:00

  Megközelítés

  metro
  Klinikák 3-as metró állomástól 2 perc gyalog
  villamos
  4-6 villamos Mester utcai megállótól 6 perc gyalog
  auto
  Jelen pillanatban zajló építkezések miatt autóval az Üllői útról bekanyarodva a Viola utca felől érdemes a rendelőt megközelíteni. Parkolás napközben az utcán megoldható vagy 450 méterre a Liliom utcában található parkolóházat érdemes igénybe venni!