Digitális fogászat itero szkenner optimum

Magyarországon egyedülálló technológiához juthatnak hozzá pácienseink az iTero szkenner segítségével. Az eszközzel 3D-ben láthatja fogsora állapotát, fogszabályozás esetén pedig a kezelés végén körülbelül láthatja a végeredményt is. Az Optimum fogászatnál elérhető szkenner segítségével új élményként élheti meg a fogászati lenyomat vételt!

Mi az iTero scanner lényege?

Az iTero szkenner segítségével a hagyományos lenyomatanyag helyett egy 3D letapogató készülékkel készítünk digitális lenyomatot. Így a szkenner monitorján azonnal láthatjuk a fogazat digitális, 3D-s másolatát!

3d fogászat optimum, digitális fogászat
Milyen előnyökkel jár az iTero scanner használata Önnek?

Számos előnye van a szkenner használatának, itt a legfontosabbak:

  • Garatreflexes páciensek is nyugodtan igénybe vehetik kellemetlenség nélkül
  • Nincs kellemetlen íz vagy szag a kezelés során, mivel lenyomatanyag nem kerül a szájba
  • A teljes fogazat szkennelése mindössze 6-7 perc
  • Másodpercenként 6000 felvételt készít a gép, így minden eddiginél pontosabb eredményt láthat
  • A lenyomatot a rendszer digitálisan továbbítja a fogtechnikai felé, minden hiba azonnal látszik, így utólagos korrigálásra ritkábban van szükség, ezzel időt spórol
  • Fogszabályozás esetén a szkennelés után azonnal láthatja, hogy a kezelés végén körülbelül milyen eredményre számíthat, hogy fog kinézni új fogsora

Milyen kezelésnél használhatjuk az iTero scannert?

Az iTero szkennert bármilyen fogpótlás esetén használható (betét, korona vagy implantátum esetén is) illetve alkalmazható láthatatlan fogszabályzás (Invisalign) vagy hagyományos fogszabályozó kezelés esetén is.

Amennyiben Ön is szeretné tudni előre, hogy milyen lesz a kezelés végére fogazata és időt spórolni, feltétlen érdemes igénybe venni ezt a különleges lehetőséget! Várjuk az Optimum fogászaton, vegye fel velünk a kapcsolatot! Szolgáltatásainkat itt találja!