dr-mayer-csaba-optimum-fogaszat-budapest

DR. MAYER CSABA

FOGORVOS, FOGSZABÁLYOZÓ SZAKORVOS

Fogorvosi diplomámat a budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán szereztem summa cum laude minősítéssel. Magánrendelői tevékenységem mellett 4 évig Heim Pál Gyermekkórház Fogszabályozási és Állcsont-ortopédiai osztályának fogszabályozó szakorvosi feladatait láttam el. Az ott befejezett több száz kivehető és rögzített esetnek köszönhetően hatalmas rutinra sikerült szert tennem a fogszabályozó kezelésekben. Magánrendelői tevékenységemet 2011-ben kezdtem az Optimum Fogászat elődjének számító Dental Clinic fogászatnál itt a 9. kerületben. Fogszabályozó kezelések mellett rendszeresen foglalkozok teljes mosoly rehabilitációkkal, fémmentes fogpótlások és implantátumra épülő fogpótlások készítésével. Így munkám mindig nagyon változatos megoldandó feladatok elé állít, amiért nagyon szeretem. A minőségi munkák elkészítéséhez rendszeresen továbbképzéseken veszek részt mind itthon, mind külföldön, hogy tudásom folyamatosan naprakész lehessen. Munkám során nagy hangsúlyt fektetek az esztétikára és pácienseim kényelmére, hogy a lehető leghamarabb elfelejtsék, hogy egy fogászati székben ülnek, ezért arra törekszem, hogy a kezelések alatt minél oldottabb legyen a hangulat a rendelőben. Célom, hogy munkáim hosszú éveken keresztül kiszolgálják betegeimet és azokat örömmel használják a mindennapi étkezések vagy mosolygások során. Érdeklődési területeim: fogszabályozás, esztétikus fogászat, fémmentes fogpótlások. Továbbképzések:

 • 2011: Állkapocs ízületi megbetegedések lehetséges terápiás megoldásai kurzus
 • 2011: Implantátumok segítségével helybentartott kivehető fogpótlások
 • 2012: Alvási légzés elégtelenség megoldásai fogszabályozó kezeléssel
 • 2013: OrthoTechnology lágyerőkkel dolgozó fogszabályozó készülékek kurzus
 • 2013: Mini Implantátumok használata a fogszabályozó kezelések során kurzus
 • 2014: Amerikai Orthodontus Társaság továbbképzése a modernkori fogszabályozási eljárásokról, New Orleans
 • 2014: Alexander kurzus, New Orleans
 • 2015: Happysmile kivehető fogszabályozó készülékek kurzus
 • 2015: Kezelés tervezés és kezelési protokolok a lágy erőkkel működő H4 és H4 GO önligírozó fogszabályozókkal
 • 2016: Amerikai Orthodontus Társaság továbbképzése a modernkori fogszabályozási eljárásokról, Orlando
 • 2016: OrthoClassic: H4 és H4 GO önligírozó fogszabályozó kurzus, Orlando
 • 2016: Kezelési határok kitágítása lágyerővel működő, passzív önzáró fogszabályozókkal, in-office kurzus
 • 2016: Extrém súlyos fogszabályozási eltérések megoldása passzív önzáró fogszabályozókkal, Dr. Chris Chang kurzusa
 • 2017: Hogyan érjük el a tökéletes hollywoodi mosolyt passzív önzáró fogszabályozókkal, Dr. Duncan Brown kurzusa

Beszélt nyelvek: angol, francia

dr-polyak-orsolya

DR. POLYÁK ORSOLYA

FOGORVOS

Gyermekkorom óta érdekel az emberi szervezet felépítése és működése, mind testi, mind lelki szinteken. Pályaválasztásomkor így gyorsan leszűkült a kör, mivel abban is biztos voltam, hogy manuális szakmát szeretnék végezni, ahol kamatoztathatom jó kézügyességemet. Az emberi száj nagyon intim és piciny munkaterület, így a fogorvosi hivatás hatalmas alázatot, fegyelmet és pontosságot követel, de a lelkesedés a szakma iránt mindig segít a helytállásban. Diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem 2010-ben, azóta megszakítás nélkül praktizálok, illetve rendszeresen veszek részt szakmai továbbképzéseken. Érdeklődési területeim közé tartozik a megtartó fogászat és a fogpótlástan, vagyis az esztétikailag kimagasló, funkcionálisan helytálló tömések, fémmentes koronák és hidak elkészítése, gyökérkezelésre szoruló fogak ellátása. Az esztétikai fogászat területe folyamatos fejlődésre ösztönöz, az esetek és igények sokszínűsége miatt pedig minden probléma megoldása új sikerélményt nyújt. Célom a lehető legtermészetesebb, harmonikus mosoly kialakítása, a rózsaszín esztétika, vagyis az egészséges íny figyelembevételével. Bármilyen kezelésről is legyen szó, az első és legfontosabb dolog számomra a fogorvosi székhez kötődő félelmek, a szorongás feloldása, a teljes körű tájékoztatás és a felmerülő kérdések megválaszolása. Az oldott légkör megteremtése után kerülhet sor a száj gyógyítására. A szükséges terápiák elvégzése után és közben pedig elengedhetetlennek tartom a megfelelő szájhigiénia elsajátítását, az elért gyógyult állapot szinten tartásának érdekében. Továbbképzések:

 • 2017 Extrém mély szuvasodások ellátási lehetőségei, Stevan Kopanja kurzusa
 • 2015 Perspektívák a paro-implantológiában és a komprehenzív fogászatban, Szeged
 • 2014 Smylist® héj preparáló gyakorlati kurzus, Budapest
 • 2014 Komplementer fogorvoslás – Integrál Fogorvos Tanfolyam, Budapest
 • 2013 Smylist® Komplett mosolytervezés (Smile Design) – elmélet és gyakorlat, Budapest
 • 2012 Sikeres fogszín-meghatározás napjainkban, Budapest
 • 2010 Homeopátiás gyógyszerek használata a mindennapi fogászati praxisban, Budapest
 • 2010 Update Implantologie, Szeged
 • 2009 Dental Trend 2009, Budapest
 • 2009 A Szegedi Egyetem Tudományos Konferenciája (esztétikai fogászat), Szeged

Beszélt nyelvek: angol, szerb

dr-el-hage-jade-bence

DR. EL-HAGE JADE BENCE

FOGORVOS, PARODONTOLÓGUS SZAKORVOS

Fogorvosdoktori diplomámat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem summa cum laude minősítéssel. Egyetemi éveim alatt 11 hónapot a párizsi Université Paris Descartes Faculté d’Odontologie-n végeztem el. Ezután az egyetem Parodontológiai Klinikáján a szakorvosi feladatok ellátásán túl részt vettem mind magyar, mind külföldi fogorvostanhallgatók szájsebészeti oktatásában. Egyetemi tevékenységem mellett 2011-től dolgozom fogászati magánrendelőben, 2015-től bővítem az Optimum Fogászat csapatát. Parodontológiai és szájsebészeti kezelések széles körét végzem a bölcsességfogak eltávolításától az implantátum beültetésen át kiterjedt csontpótló műtétekig vagy ínyplasztikáig. A fogorvoslás széles palettáját egészíti ki a mindig kihívást jelentő fogágybetegséggel küzdő páciensek szakszerű ellátása, mely gyakran komoly feladatok elé állítja a fogorvost és a pácienst egyaránt.
 
Külföldi tanulmányútjaim során sok tapasztalatot szereztem a fogászat, különösképpen a fogászati implantáció területén. Rendszeresen látogatok magyarországi és külföldi továbbképzéseket.
 • 2010: Université Paris Descartes Faculté d’Odontologie, Párizs (9 hónapos tanulmányút)
 • 2012: Dentis implantológiai és implantációs protetikai kurzus
 • 2013: Astra implantációs rendszer sebészete és protetika kurzus
 • 2013: Parodontológiai mucogingivális és regeneratív sebészeti beavatkozások szabadlebeny átültetéssel kurzus
 • 2017: Dental XP 6 napos gyakorlati és elméleti kurzusa a legmodernebb implantációs prokollokról, New York
Célom, hogy pácienseim kezelése fájdalommentesen, kellemes környezetben történjen, és hogy mindenki elégedett mosollyal távozzon rendelőnkből. A legtöbbször félelmetesnek tűnő és hosszadalmas szájsebészeti beavatkozások fájdalommentes, gyors és ugyanakkor eredményes elvégzése a legfontosabb számomra.
 
Érdeklődési területeim: szájsebészet, implantátum beültetés, csontpótlás, esztétikus fogászat, fogínyproblémák gyógyítása
 
Beszélt nyelvek: angol, francia
Dr-Tordai-Kata

DR. DEMETER BLANKA

FOGORVOS, KONZERVÁLÓ FOGÁSZAT ÉS FOGPÓTLÁSTAN SZAKORVOS

„Az együtt érző ápolás és a jó kezelés elválaszthatatlanok egymástól.” Ha a tudás és az empátia kéz a kézben járnak együtt, garantált a kezelés sikeres kimenetele. Ezért tudásom rendszeres bővítése mellett odafigyelek arra, hogy a kezdetben szorongó pácienseim megkönnyebbülten, jó kedvvel hagyják el a rendelőt, és a korábban elszenvedett negatív fogorvosi élmények után pozitív benyomások érjék őket. Fogorvosi diplomámat a budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem summa cum laude minősítéssel. 2013-ban fél évet töltöttem el a lengyelországi Poznan városában, ahol lehetőségem nyílt a helyi egyetem Fogorvostudományi Karán elméleti és gyakorlati tapasztalatot szerezni. Ez a röpke fél éve meghatározó volt az életemben mind szakmailag, mind emberileg. A diploma megszerzése után a Semmelweis Egyetem Fogpótlástani Klinikáján helyezkedtem el és kezdtem el a szakorvosképzést, ahol a betegellátás mellett a magyar és angol fogorvostanhallgatók oktatásában is részt veszek. Érdeklődési területeim: funkcionálisan és esztétikailag is helytálló fogmegtartó kezelések (tömések, betétek, gyökérkezelések), rögzített, kombinált és kivehető fogpótlások készítése, szájihigiénés instruálás, motiválás, a prevenció hangsúlyozása. Továbbképzéseim:

 • 2017 Competence in Esthetics, Bécs
 • 2017 Biomechanikai elveken alapuló preparációs technikák I. – Anterior régió (Ivodent), Budapest
 • 2017 Gépi gyökérkezelés tanfolyam, Semmelweis Egyetem Konzerváló Fogászati Klinika
 • 2016 Essentia kurzus (GC), Belgium, Leuven
 • 2016 „Back to the Basics – Lenyomatvételi technikák az elméletben és a gyakorlatban” tanfolyam, Ivodent
 • 2014 Dr. Volom Dental & Medical Kft. Direkt héj készítés – gyakorlati tanfolyam, Budapest
 • 2012 Esztétikus töméskészítései technikák, Semmelweis Egyetem, Budapest  

Beszélt nyelvek: angol

bodi-nora

 

 

BÓDI NÓRA

DENTÁLHIGIÉNIKUS, FOGÁSZATI SZAKASSZISZTENS, iTOP szájhigiénés tanácsadó  

kinal-gabriella

 

 

KÍNÁL GABRIELLA

DENTÁLHIGIÉNIKUS, FOGÁSZATI SZAKASSZISZTENS  

marton-jolan

 

 

MÁRTON JOLÁN

FOGÁSZATI SZAKASSZISZTENS  

levai-nikolett

 

 

LÉVAI NIKOLETT

PÁCIENS KOORDINÁTOR