Köszönöm a kíméletes kezeléseket! Nagyon elégedett vagyok, legközelebb is hozzátok fogok menni.

P. Márton, facebook

Korszerű , profi rendelô. Kellemes,barátságos környezet. Maximális törekvés az esztetikára ès a szakszerű kezelésre. Szèles skàlán kipróbáltam ( fogszabályozàs,húzàs,tömés, koronakészites)

F. Ágnes, facebook

Nagyon kedvesek és profi munkát végeznek! 🙂

Deák Dániel, facebook

Tegnapi nap voltam ott először! Annyit el kell mondanom, h rettegek a fogászattól. Nagyon kedves az asszisztens (mosolygós ) , doktor úr is nagyon kedves és a’ keze’ kincs!!!!!! Végre egyszer nem fájt az injekció. Kezelésből semmit nem éreztem. Köszönöm!!!!!

F. Brigitta, facebook

Kellemes, barátságos környezet. Fogszabályozás kezelésre járok, így minden hónapban visszatérő páciens vagyok. Szívesen megyek a rendelőbe, és mivel fogászatról van szó, ez abszolút pozitívum. A kezelés az előre megbeszélt terv szerint halad, így egyre nagyobb mosollyal ülök a fogászati székbe. 🙂 Csak ajánlani tudom!

Á. Szilvia, facebook

Két bölcsességfogam került műtéti eltávolításra. A műtét problémamentes volt, folyamatos tájékoztatást kaptam a folyamat aktuális állapotáról és arról, hogy mire számítsak. A rendelő nagyon korszerű és nyugodt légkört áraszt, ami egy fogászat esetében nagy előny.
Mindent egybevetve kiváló szolgáltatást kaptam, bártan ajánlom.

Cs. Gábor, facebook

Ide szívesen jár az ember… 🙂

Ve Ra, facebook

Nagyon kedvesek a hölgyek. A kezelés során folyamatosan tájékoztattak mindenről, és nem fájt semmi. A kezelés ára a realitás talaján maradt.

O. Miklós, facebook

Még az életben nem volt ennyi fiú körülöttem, mint mióta megvan a fogszabályzóm! Ennyit számít amikor az ember mer mosolyogni

T. Dorina, facebook

Nagyon precíz, pontos munka, ujj környezetben kedvező áron!!! Érdemes betérni, Én meg vagyok elégedve az eddigi munkával!!! Köszönöm Optimum fogászat!!!
Üdv. Jolánka

M. Jolánka, facebook