2016.03.17.

Rendkívül szuvas metszőfogak borítása cirkónium koronával

Optimum Fogászat referencia munka XIX. Kezelés: Páciensünk fogszabályozása után (a fogszabályozás nem mi csináltuk!!!) a helytelen szájhigiénia és a kezelőorvosának felelőtlensége miatt (ha a páciens rendszeresen megjelent kontrollon) teljesen tönkre ment fogai miatt keresett fel minket. Sajnos az összes frontfog…

Optimum Fogászat referencia munka XIX.


Kezelés: Páciensünk fogszabályozása után (a fogszabályozás nem mi csináltuk!!!) a helytelen szájhigiénia és a kezelőorvosának felelőtlensége miatt (ha a páciens rendszeresen megjelent kontrollon) teljesen tönkre ment fogai miatt keresett fel minket. Sajnos az összes frontfog koronáját el kellett távolítani, de a gyökereket sikerült megmenteni és üvegszálas csappal felépítve a cirkónium hídpótláshoz felhasználni. Páciensünk kérésére a cirkónium koronákat a saját fogainál egy árnyalattal világosabbra készítettük.


Használt anyagok: 5 db cirkónium kerámia koronából álló hídpótlás egyedi festéssel (szóló koronák a fogszabályozás utáni visszarendeződés lehetősége miatt elvetettük) + Protaper Next gépi gyökértágító, Glassix üvegszálas csap
Kezelési idő: 1,5 hét (az összes fogat egy ülésben gyökérkezeltük, rtg kontroll mellett csapoztuk és készítettük elő, így maximálisan lerövidítettük a kezelési időt)
Készítette: dr. Mayer Csaba


https://fogaszat-pest.hu/fogpotlasok/

http://fogaszat.tumblr.com/

Akik ezt olvasták, még ezeket kedvelték

Kapcsolatfelvétel

Kérdés, időpontfoglalás esetén keressen minket bátran az alábbi űrlap kitöltésének a segítségével.

  Kérjük adja meg személyes adatait


  A *-gal megjelölt részek kitöltése kötelező. Adatait kizárólag kapcsolattartás céljából kezeljük, marketing jellegű megkeresésekre azokat nem használjuk fel!

  Elérhetőségeink

  Kapcsolat

  terkep
  1094 Budapest, IX. kerület
  (Rehabilitációs terület),
  Viola utca 39.
  (Viola utca Tűzoltó utca sarok)

  Nyitva tartás

  nyitvatartas
  Hétfő 8:00-20:00
  Kedd 8:00-20:00
  Szerda 8:00-20:00
  Csütörtök 8:00-20:00
  Péntek 8:00-19:00

  Megközelítés

  metro
  Klinikák 3-as metró állomástól 2 perc gyalog
  villamos
  4-6 villamos Mester utcai megállótól 6 perc gyalog
  auto
  Jelen pillanatban zajló építkezések miatt autóval az Üllői útról bekanyarodva a Viola utca felől érdemes a rendelőt megközelíteni. Parkolás napközben az utcán megoldható vagy 450 méterre a Liliom utcában található parkolóházat érdemes igénybe venni!