Páciens: 74 éves nő Kezelési idő: 3 hónap

Ami a probléma volt:

74 éves hölgy páciensünk kitört felső metszőfogainak pótlásával keresett fel minket. Kérésére régebben (nem általunk!) készült fogpótlásaihoz nem nyúlhattunk. Másik kérése az volt, hogy semmiféleképpen sem szeretne kivehető fogpótlást.

Kezelés:

Az egyetlen megoldás a beültetés maradt. A 3D CT felvétel kiértékelése után rendkívül kevés jól használható csontot találtunk, ezért a SMART GUIDE implantációs sablon használata mellett döntöttünk. Így milliméter pontosan meg tudtuk tervezni a beültetésre kerülő 3 db implantátum helyét. A beültetés után 3 hónappal elkészültek a csavarozható fémkerámia koronák. Az elkészült mosoly szerintük kiváló lett.

Használt anyagok:

  • Straumann implantátum+titán felépítmény
  • SMART GUIDE sablon
  • csavarozható fémkerámia korona.

Készítette:

dr. El-Hage Jade Bence (sebészet) & dr. Mayer Csaba (fogpótlás) Kíváncsi, hogy Ön számára melyik az ideális fogászati implantátum? A kérdésre válasz csak szakorvosi konzultáció keretein belül adható! Ha szeretné nálunk elkezdeni fogbeültetését, akkor kérjen tőlünk időpontot egy ingyenes szakorvosi konzultációra! Vegye igénybe az Optimum fogászat fogbeültetés szolgáltatását Budapesten. Bizalommal fordulhat hozzánk, mert a rendszeres külföldi továbbképzések miatt mind szakmailag, mind eszközileg száz százalékig naprakészek vagyunk, így garantáljuk bármilyen foghiányt képesek vagyunk ellátni. Célunk, hogy barátságos és korszerű körülmények között, minden páciensünk számára professzionális, fájdalommentes, valamint esztétikus szakellátást, illetve utókezelést nyújtsunk. Várjuk megkeresését, hogy az Ön fogászati problémáin is segíthessünk!

Kapcsolatfelvétel

Ha szeretné mi is visszahívhatjuk. Adja meg adatait és munkatársunk legkésőbb a következő munkanapon visszahívja!

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

Név* (vezetéknév, keresztnév):
Email cím*:
Telefon*:
Milyen szolgáltatás érdekli?*:
Általános fogászatFogpótlásFogbeültetésFogszabályozásFogkő eltávolításFogfehérítés
Milyen időpont szokott Önnek megfelelő lenni (Lehetőleg minél többet jelöljön meg!)?
Időpont*:
Hétfő 8:00 — 11:00Hétfő 11:00 — 16:00Hétfő 16:00 — 19:00

Kedd 12:00 — 16:00Kedd 16:00 — 21:00

Szerda 8:00 — 11:00Szerda 11:00 — 16:00Szerda 16:00 — 19:00

Csütörtök 12:00 — 16:00Csütörtök 16:00 — 21:00

Péntek 8:00 — 11:00Péntek 11:00 — 16:00Péntek 16:00 — 20:00
Megjegyzés:

Hasonló esetek
Felnőttkori fogszabályozás referencia – súlyos torlódás

Páciens: 27 éves, nő Kezelési idő: 14 hónap Fogszabályozó készülék: alsó/felső esztétikus, önligírozó H4Go fogszabályozó Ami a probléma volt: Páciensünk esztétikai fogszabályozás céljából kereste fel az OPTIMUM Fogászatot. Szájvizsgálat után a beszűkült alsó és felső fogívek miatt kialakult súlyos torlódást találtunk. A beszűkült fogívek miatt mosolygáskor kevés fog látszódott. A felső szemfogak teljesen kiszorultak a…

Bővebben
Felnőttkori fogszabályozás referencia – farkas fogak

Páciens: 31 éves, nő Kezelési idő: 14 hónap Fogszabályozó készülék: alul/felül esztétikus fogszabályozó Ami a probléma volt: Nagyon sokan fordulnak a kiálló felső szemfogak problémájával hozzánk, mert rendkívül előnytelenné teszi a mosolyt. Szerencsére könnyen tudunk rajta segíteni, a megfelelő rögzített fogszabályozó kiválasztása után. Íme egy magabiztos mosoly:   Kíváncsi, hogy Ön számára melyik az ideális fogszabályozási…

Bővebben