Páciens: 23 éves, hölgy

Kezelési idő: 12 hónap Fogszabályozó készülék: alsó/felső esztétikus, önligírozó H4Go fogszabályozó

Ami a probléma volt a fogakkal:

Páciensünk esztétikai fogszabályozás céljából kereste fel a rendelőnket. A kezelési terv elkészítése után nem csak a felső kiálló kismetszőfog/befelé álló nagymetszőfogakat és a torlódásokat, hanem súlyos mélyharapást, az alsó állcsont hátraszorulását találtuk és jobb oldalt keresztharapást találtunk.

A fogászati kezelés:

Mivel maximális esztétikai eredmény volt a cél, ezért alsó/felső rögzített fogszabályozóval egy teljes mosolyrehabilitációt terveztünk. A torlódások feloldása a lágyerővel működő készüléknek köszönhetően nem jelentett kihívást.

A funkcionális helyreállítással, a harapás megemelésével és alsó állcsont átpozicionálásával láthatóvá váltak az alsó fogak is, ami nagyon sokat javít az összképen és hosszútávon az állkapocsízület is hálás lesz.

Felhasznált anyagok a fogászati kezeléshez:

  • alsó/felső lágyerővel működő, önligírozó H4Go rögzített fogszabályozó
  • harapásemelők
  • lágy gumihúzások
  • a kezelés végén: alsó/felső fix helybentartó és éjszakai sínek az eredmény megőrzéséhez

Páciensünk élményei/véleménye a kezelésről:

“Régóta zavart a kusza fogsorom, ennek rendbetétele miatt fordultam a doktor úrhoz. Halogatásom oka egy kis félelem volt. A fogszabályozóról mindig a fájdalom és a hosszú kezelési idő jutott eszembe. Nagy örömömre és megdöbbenésemre kezelésem során fájdalmat egyáltalán nem éreztem, még a fogszabályozó kéthavonta történő aktiválása után sem. Emellett a rögzített fogszabályozó készülék egy év után le is került. Furcsa módon kicsit fájó szívvel váltam meg tőle, mert időközben nagyon megszerettem, de kárpótolt az eredmény. Soha nem gondoltam volna, hogy nekem egyszer ilyen fogsorom lehet. Nagyon hálás vagyok a doktor úrnak az eredményért, illetve azért, hogyha bármi problémám adódott, rövid időn belül segített és türelemmel volt felém.”

Páciensünk mosolya

Kapcsolatfelvétel

Ha szeretné mi is visszahívhatjuk. Adja meg adatait és munkatársunk legkésőbb a következő munkanapon visszahívja!

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

Név* (vezetéknév, keresztnév):
Email cím*:
Telefon*:
Milyen szolgáltatás érdekli?*:
Általános fogászatFogpótlásFogbeültetésFogszabályozásFogkő eltávolításFogfehérítés
Milyen időpont szokott Önnek megfelelő lenni (Lehetőleg minél többet jelöljön meg!)?
Időpont*:
Hétfő 8:00 — 11:00Hétfő 11:00 — 16:00Hétfő 16:00 — 19:00

Kedd 12:00 — 16:00Kedd 16:00 — 21:00

Szerda 8:00 — 11:00Szerda 11:00 — 16:00Szerda 16:00 — 19:00

Csütörtök 12:00 — 16:00Csütörtök 16:00 — 21:00

Péntek 8:00 — 11:00Péntek 11:00 — 16:00Péntek 16:00 — 20:00
Megjegyzés:

Hasonló esetek
Felnőttkori fogszabályozás referencia – farkas fogak

Páciens: 31 éves, nő Kezelési idő: 14 hónap Fogszabályozó készülék: alul/felül esztétikus fogszabályozó Ami a probléma volt: Nagyon sokan fordulnak a kiálló felső szemfogak problémájával hozzánk, mert rendkívül előnytelenné teszi a mosolyt. Szerencsére könnyen tudunk rajta segíteni, a megfelelő rögzített fogszabályozó kiválasztása után. Íme egy magabiztos mosoly:   Kíváncsi, hogy Ön számára melyik az ideális fogszabályozási…

Bővebben
Felnőttkori fogszabályozás referencia – súlyos torlódás

Páciens: 27 éves, nő Kezelési idő: 14 hónap Fogszabályozó készülék: alsó/felső esztétikus, önligírozó H4Go fogszabályozó Ami a probléma volt: Páciensünk esztétikai fogszabályozás céljából kereste fel az OPTIMUM Fogászatot. Szájvizsgálat után a beszűkült alsó és felső fogívek miatt kialakult súlyos torlódást találtunk. A beszűkült fogívek miatt mosolygáskor kevés fog látszódott. A felső szemfogak teljesen kiszorultak a…

Bővebben