Páciens: 38 éves nő Kezelési idő: 2 hét

Ami a probléma volt:

Páciensünk eredetileg fogszabályozási céllal kereste fel a rendelőnket. Az első szájvizsgálatnál viszont sajnos találtunk több olyan fogat, melyek rendbehozása előtt fogszabályozó kezelést nem tudunk elkezdeni. (A megfelelő személyi és technikai háttér mellett minden fogászati, sebészeti kezelés elvégezhető ugyanakkora pontossággal fogszabályozó kezelés közben is. Viszont az ismert problémákat jobb előbb rendezni. Ritkán, ha a fogszabályozó kezeléssel pár hónap alatt ideálisabb körülményeket lehet elérni, akkor érdemes lehet bizonyos kezelések idejét a későbbre halasztani).

A kezelés:

A felső amalgám tömések méretei miatt Gradia betétet (onlay) terveztünk. Az elülső fogaknál egyszerűbb egy alkalommal elvégezhető esztétikus töméscserék tökéletes eredményt biztosítottak. A kezelések hála a modern helyi érzéstelenítéseknek teljesen fájdalommentesek voltak. A kompromisszum mentes esztétikai és tartóssági eredmények miatt az összes kezelést kofferdám izolálásban végeztük.

Páciens élményei/véleménye a kezelésekről:

„Hosszú keresgélés során találtam rá Dr. Mayer Csaba fogorvosra, és végre egy olyan rendelőbe és szakemberhez kerültem, akinek hála már nem “ciki” mosolyognom (bár még a fogszabályozó kezelés még csak most kezdődik), mert hihetetlen változáson ment át a fogsorom. A gyerekkorom óta folyamatosan bővülő és nővő amalgám tömésektől végre megszabadultam, és a menthetetlennek tűnő fogaim mintha újak lennének. Mindezt egy nagyon korszerű rendelőben, egy szakértő és kedves csapat érte el, ahova bemenni egy élmény. :)”

Páciensünk új fogai:

Kapcsolatfelvétel

Ha szeretné mi is visszahívhatjuk. Adja meg adatait és munkatársunk legkésőbb a következő munkanapon visszahívja!

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

Név* (vezetéknév, keresztnév):
Email cím*:
Telefon*:
Milyen szolgáltatás érdekli?*:
Általános fogászatFogpótlásFogbeültetésFogszabályozásFogkő eltávolításFogfehérítés
Milyen időpont szokott Önnek megfelelő lenni (Lehetőleg minél többet jelöljön meg!)?
Időpont*:
Hétfő 8:00 — 11:00Hétfő 11:00 — 16:00Hétfő 16:00 — 19:00

Kedd 12:00 — 16:00Kedd 16:00 — 21:00

Szerda 8:00 — 11:00Szerda 11:00 — 16:00Szerda 16:00 — 19:00

Csütörtök 12:00 — 16:00Csütörtök 16:00 — 21:00

Péntek 8:00 — 11:00Péntek 11:00 — 16:00Péntek 16:00 — 20:00
Megjegyzés:

Hasonló esetek
Gyermekkori fogszabályozás referencia – súlyos alsó/felső torlódás

Páciens: 17 éves, fiú Kezelési idő: 16 hónap Fogszabályozó készülék: alsó/felső esztétikus rögzített fogszabályozó Ami a probléma volt: Páciensünk, édesanyjával esztétikai fogszabályozás céljából kereste fel a rendelőnket. Fontos volt nekik, hogy a fogak jól tisztíthatóak legyenek, ezáltal elkerülve a későbbi szuvasodásokat/fogvesztéseket. Kezelési terv elkészítése után súlyos alsó/felső torlódásokat és kiálló felső metszőfogakat találtunk. A kezelést…

Bővebben
Felnőttkori esztétikai fogszabályozás referencia – alsó és felső fogív súlyos torlódás

Páciens: 22 éves, hölgy Kezelési idő: 13 hónap Fogszabályozó készülék: alsó/felső esztétikus, önligírozó InOvation C Ami a probléma volt: Páciensünk esztétikai fogszabályozás miatt kereste fel rendelőnket. Szájvizsgálat után az alsó és felső fogív súlyos torlódását találtuk.   A torlódások miatt a sorból kiszorult fogaknál ínyvisszahúzódást volt látható, ami a foggyökér állcsontból való kiszorulására enged következtetni.…

Bővebben